Like sikkert som leirfivelen kommer opp av dvalen hver vår, kommer Hell Cruisers- medlemmene frem fra vinterdvalen. Dette er en klubb med over 90 medlemmer lokalt som setter stor pris på bilmiljøet. Blikket er gjerne festet mot amerikanske biler men også andre kjøretøy får være med. Svært inkluderende er klubben lørdag under Street legal, for da kan du nemlig stille med din egen bil for å kjøre taxebanen på Værnes.

- Vi skal ut på en taxestripe hos Forsvaret på Værnes, gjennom hovedporten får vi tilgang denne dagen til å arrangere vårløpet der arrangøren måler raskeste start blant bilene, men også idealtid der både dragstere og egne biler skal stille til start. Vi ser fram til en festdag på banen og er veldig inkluderende for vi ønsker at den som ønsker det skal få testet ut eget kjøretøy denne dagen, sier leder Anne Britt Gulaker Nilssen. Startleder Torbjørn Bjørgum er klar med startflagget og stoppeklokka. Den 33 år gamle bilklubben så livets første bil burne utenfor Taverna ved Sandfærhus under stiftelsen. Den gang med blant annet Per Morten Tyholt i førersetet, senere som kasserer gjennom 25 år. En aktiv klubb arrangerer også sitt populære Night Cruise to Hell i år 25.august.  Nå først en aktiv helg 12.og 13.mai.

Lørdag kan du som tilskuer eller deltaker med egen bil møte foran Værnes porten i god tid før klokka 11.00. Her venter opplevelser med dragstere i versting-klassen med over 1000 HK, eller du kan oppleve junior-dragster med sjåfører fra 8 år til 15 år. Innsteggruppen skal oppvise sine kjøretøy på linje med de mer erfarne denne dagen. Søndag skal Hell Cruisers vise fram sin vakre bilpark, og inviterer andre med sans for gjerne litt eldre modeller bil og motorsykkel.

- Denne dagen er vi også veldig inkluderende, sier Anne Britt, og får støtte av Svein Erik Tollefsen og Olav Jørgen Berg. De to kjører henholdsvis 57 Chevy, og 76 Mercury, og gleder seg til å se andres kjøretøy denne dagen også.

- Nei søndag er det bil og motorutstilling i gågata og på torget. Her oppfordres det til tidlig oppmøte for de som vil stille ut bilen eller motorsykkelen sin. Her legges det opp til en sosial dag også med mye motorprat og vakre veteraner og nybiler, sier arrangørene fra Hell Cruisers.  Klubben har sin base med eget medlemshus før Storvika, og skal arrangere et stort Drag-race arrangement i månedsskiftet juni-juli i år.