Stillingen sammenlagt er dermed 4-3 til Blink, etter at Hødd vant det første oppgjøret i Ulsteinvik 3-2.

2-0 etter ti minutter

Robin Bjørnholm-Jatta sendte Blink i ledelsen etter tre minutter, etter at Blink hadde en corner. Scoringen var nærmest identisk med Blinks første scoring i det første oppgjøret mellom lagene.

Blink festet grepet om kampen og dominerte fullstendig innledningsvis.

Minuttet etter 1-0 scoringen var Mats Lillebo, som var tilbake i startoppstillingen, svært nær i å doble ledelsen. Men Hødd-keeper Arnold Origi klarte utrolig nok å redde avslutningen til spissen.

Men det skulle komme mer fra Blink og toppscorer Lillebo.

Etter ti minutter satte Lillebo inn 2-0 til Blink.

Gjestene hadde først en corner, som endte med at Blink kunne kontre. Rødtrøyene kom til en avslutning som keeperen først reddet, men returen satte Lillebo i mål. 2-0 og drømmestart for hjemmelaget.

Blink det beste laget

Hødd fikk sin første mulighet etter 16 minutter, og sjansen var gedigen. Etter et innlegg fra høyrekanten, kom Hødd til en avslutning inne i feltet som strøk stolpen og gikk utenfor.

Stjørdals-Blink var det klart beste laget i den første omgangen og leder fortjent 2-0 til pause. Sammenlagt står det 4-3 til Blink.

Hvis det resultatet står seg, vil Blink berge plassen i OBOS-ligaen.

Dersom Hødd scorer ett mål og kampen ender 2-1 til Blink, vil rødtrøyene fremdeles gå seirende ut av oppgjøret med flere scorede bortemål. Scorer Hødd to mål eller flere, må Blink vinne med to mål for å berge plassen.