NTNUI - Stjørdals-Blink 0-6

Blink hadde full kontroll på ballen gjennom kampen, og kunne vise frem hvorfor de spiller i OBOS-ligaen.

Etter avspark tok det ikke mange minuttene før Blink gikk opp i ledelsen. Åtte minutter ute knuste Ole Kristian Rødahl til med høyrefoten, og fikk ballen i høyre hjørne av målet. Dette ble ikke det siste målet for Rødahl i kampen, og langt ifra Blinks siste mål.

Etter scoringen fra Rødahl gikk det nesten til pause før man så et nytt mål på Koteng Arena. Blink doblet ledelsen, og denne gangen var det Lasse Bransdal som kunne ta æren. Rødahl kombinerte fint og spilte gjennom Jatta, som fant Bransdal.

Åtte minutter senere, med tre minutter på overtid for første omgang fikk Blink inn atter et mål. Marius Augdal ble den tredje målscoreren for Blink denne kampen da han fikk ballen rett inn i mål, og økte ledelsen enda mer.

Tre mål ble til seks

I andre omgang var målene spredd mer jevnt utover omgangen, alle av de i favør for Blink.

61 minutter ute i kampen sikret Rødahl seg sitt andre mål for kampen, etter han stjal ballen fra NTNUI og la den inn i mål. Han ble den første til å score to mål under kampen, men ikke den siste.

Ti minutter senere fikk Augdal sitt andre mål for kampen med en enkel scoring, og kunne juble med Rødahl om å ha scoret flest mål.

Rett før kampslutt kunne Bransdal også feire å ha scoret to mål, som alene med keeper sikret Blink målet og en 6-0 seier mot hjemmelaget. Bortelaget holdt nesten på å sikre seg et sjuende mål, men etter 92 minutter ble fløyta blåst og kampen avsluttet.