Overgangen finner sted umiddelbart med kun få dager igjen til overgangsvinduet stenger.  Landslagsmålvakten for Trinidad og Tobago kom til Stjørdals-Blink Fotball før høstsesongen 2019.

Kontrakten med Stjørdals-Blink Fotball går opprinnelig ut 31. desember 2021.

- Masse erfaring

Det ble dermed 38 obligatoriske kamper for Frenderup i Stjørdals-Blink Fotball. 11 av dem i opprykkssesongen fra Postnord-ligaen 2019, de øvrige i fjorårets OBOS-liga.

- Vi har fulgt Nicklas over lengre periode. Han er en keeper som har spilt på seg masse erfaring i OBOS-ligaen, sier hovedtrener Svein Maalen om Ranheims siste tilskudd på deres hjemmeside tirsdag.

Den danskfødte keeperen ønsket seg sterkt en overgang til Ranheim, og takker klubben som var åpen for å la det skje.

- Jeg gleder meg utrolig mye og ser frem til å komme i gang, treffe lagkamerater og trenerstaben. Jeg har hatt en fin tid i Blink og utviklet meg mye, fortalte Frenderup rett etter han signerte kontraken med Ranheim.

25 av 30 seriekamper

Nicklas Frenderup stod 25 av Blinks 30 seriekamper i fjor, samt kvalifiseringskampen mot Asker. Den danskfødte keeperen har tidligere spilt for Sandnes Ulf og Florø.

- Det er viktig å ha et godt keeperteam, og det er gode keepere på plass i Ranheim nå så jeg gleder meg til å komme inn i treningshverdagen med de og med Arne Cato som keepertrener, fortsetter Frenderup.

Stjørdals-Blink takker keeperen for alle bidrag og ønsker han lykke til videre i karrieren.

Leter etter erstatter

Rasmus Semundseth Sandberg ble hentet fra Rosenborg foran denne sesongen og har imponert i årets sesongoppkjøring. Sportslig ansvarlig i Stjørdals-Blink Petter Holltrø sier til avisa Bladet at det skal hentes ny keeper til laget.

- Vi er i dialog med både keeper og klubb, og vi håper på en løsning før overgangsvinduet stenger, sier Holltrø til avisa.

Overgangsvinduet stenger natt til torsdag.