Stjørdals Blink - Levanger ( 3-1)

Levanger startet frisk i førsteomgangen og hadde de første minuttene kontroll over ballen. Det endret seg imidlertid etter omtrent et kvarter ut i kampen, og Blink overtok spillet.

Blink hadde flere muligheter til å sette ballen, og spiller Jakob Rømo Skille hadde to klokkeklare sjanser, men kastet bort begge.

Selv om ballen lå mye hos Blink, klarte de aldri helt å få kontrollen over spillet.

Førsteomgangen gikk tre minutter på overtid og til pause var det ingen av lagene som maktet å score. Dermed sto stillingen 0-0 halvveis i kampen.

Endte med seier til Stjørdals Blink

Det ble en mye mer spennende start på andreomgangen. Bare to minutter inn i kampen satte spiller Lasse Bransdal hjemmelaget sitt aller første mål ved straffe, og ga Stjørdal Blink ledelsen.

Men Levanger var raskt ute med å utjevne og kun minuttet etter satte Arne Gunnes mål og stillingen ble 1-1.

Ikke lenge etter fikk Stjørdals Blink straffe igjen, og da var det Runar Hauge som sikret Blink overtaket.

I andreomgangen var det en mer jevnspilt kamp, hvor begge av lagene hadde flere sjanser. Levanger hadde mot midten av omgangen en kjempesjanse, men ble stoppet av en årvåken Vegard Fiske.

På tampen av kampen sørget Mats Størseth Lillebo for å øke ledelsen til Blink ytterligere. Og dermed endte det med seier på 3-1 til Stjørdals Blink.

Frisk energi

Lasse Bransdal forteller at det var deilig å sette mål etter at Blink hadde brent så mange sjanser i førsteomgang. Dette til tross for at de slapp inn et mål kort tid etterpå. Han forteller at de bestemte seg i pausen for å gå hardere ut i andre omgangen.

- Vi får jo mål og to straffer veldig tidlig i andreomgangen. I pausen ble vi enige om at vi skulle bli mer hissige og vi var mer bestemte på å jakte mål. Vi kommer inn med mye frisk energi i andre omgangen, noe som endte opp med 3-1.

Selv om det er en treningskamp, smaker seieren godt.

- Det er alltid deilig å vinne kamper og det gir mye selvtillit. Tre mål er veldig bra, og en seier er det beste å få ut av en kamp, uansett om det er en treningskamp eller seriekamp, sier Bransdal.

Går for seier neste helg

Neste lørdag spiller Stjørdals Blink bortekamp mot Ullensaker/ Kisa på Jessheim stadion. Bransdal innrømmer at det bli en tøff motstand, men at planen er å vinne også denne kampen.

- De spiller samme formasjon og ganske likt som Åsane, så det blir nok en veldig hard kamp. Det er ikke et dårlig lag. Men vi går selvfølgelig for å vinne kampen. I neste ukes kamp blir vi nok to lag som har veldig lyst til å vinne, så får vi se hvem som drar det lengste strået til slutt. Forhåpentligvis er det oss, avslutter Bransdal.