- Det var en artig dag på jobben for å si det sånn, sier eiendomsmeglerfullmektig Anders Nygaard hos Heimdal Eiendomsmegling i Stjørdal.

Fritidsleiligheten i Fagerlia i Meråker var tydeligvis veldig attraktiv. Den tolv år gamle leiligheten ligger i nærheten av Kirkebyfjellet Konferansesenter, har to soverom og et areal på 54 kvadratmeter.

- Var leiligheten spesielt attraktiv eller var prisantydningen en grov bom fra megleren?

- Det selges ikke mange fritidsleiligheter i dette området, men vi satte prisen basert på tidligere salg i området. Det hjelper på prisen at det var så mange som fire budgivere, sier Nygaard.

Eiendomsmeglerfullmektigen som håndterte omsetningen forteller om en meget fornøyd selger, men også en fornøyd kjøper fra Innherred.

- Hva var det som gjorde at prisen på denne leiligheten ble så mye høyere enn prisantydningen tilsa?

- Det er vanskelig å si, men det er en «ski in – ski out»-leilighet. Den ligger nesten midt i alpinbakken. I tillegg er den veldig enkel å vedlikeholde, sier Anders Nygaard.

Det ble arrangert en fellesvisning i leiligheten i tillegg til en privat visning. Totalt fem interessenter var innom på de to visningene, og fire av dem var altså så begeistret at de var med på budrunden.

Eiendomsmeglerfullmektigen er naturlig nok fornøyd med denne litt spesielle dagen på jobb.