14-årslaget til Fram vant 13-årsklassen i Storsjöcupen i fjor. Nå er de på gang igjen. Disse tre laget fem mål mot Røra onsdag. Fra venstre: Maren Holmqvist, Signe Kristoffersen og Jenni Eidem. (Foto: Privat)

Frams jentelag i 14- og 15-årsklassen i Storsjöcupen har totalt spilt fem kamper i løpet av tirsdag og onsdag. Det har resultert i fem seire. I fjor vant Fram jenter 13-klassen i Östersund, og nå er både det laget i 14-årsklassen og 15-årslaget på vei mot nye bravader.

14-åringene har spilt to av fire innledende. Det har endt med seier 1-0 over Nardo og 5-1 over Røra. Torsdag venter Orkanger og Brumunddal. (Artikkelen fortsetter under bildet!)

15-åringene til Fram/Remya i Storsjöcupen har scoret tre mål i alle sine tre kamper så langt og vunnet alle. Renee Valberg (fra venstre), Ingrid Reitan og Sandra Veimo scoret målene mot Meldal. (Foto: Privat)

15-årslaget, som forøvrig vant sin hjemlige serie i vår, har vært meget solid. De har enkelt og greitt scoret tre mål i alle sine tre kamper og cruiset inn til trygge seire. De har slått Gullvikmoen 3-1, Ope 3-0 og Meldal 3-0. De avslutter sine innledende kamper mot Ålen torsdag.

- Målet er selvsagt å vinne hele cupen, sier Renée Valberg som scoret ett av målene mot Meldal. Hun sier at så langt har de spilt ok, men ikke så mye mer.

- Vi har spilt bra, men litt dårlig i noen perioder, sier Valberg, som koser seg sammen med alle lagvenninnene i Östersund.