- Vi hadde enda flere monstersjanser, men ni er bra det også, sier en storfornøyd Jørgen Sollihaug. Lynvingen scoret tre, mens Sondre Stokke og Marius Augdal laget to mål hver. De to siste sørget Sander Kartum og 16-åringen Jakob Rømo Skille for. For sistnevnte var det første mål for A-laget i hans andre innhopp. Og han valgte ikke den enkleste løsningen.

- Vi ledet 8-1 så da tenkte jeg at jeg kunne prøve, sier Rømo Skille om såledragningen forbi keeper før han satte ballen i tomt mål.

Steinkjer var rett og slett sjanseløse mot Stjørdals-Blink. Etter det første kvarteret var det enorme rom både foran og bak Steinkjers backrekke og Blink-angriperne kunne storme mot gjestenes mål gang på gang.

Ikke bare ble det utklassingsseier over Steinkjer, - Stjørdals-Blink fikk også hjelp fra Verdal som slo Strindheim 2-1. Dermed er Are Tronseths mannskap ni poeng foran nærmeste utfordrer på tabellen. Med andre ord; mange gode grunner til å feire.

- Nå blir det grilling og det som hører til for å feire svigermors bursdag, sier en glovarm Jørgen Sollihaug på tur i garderoben.