Stjørdals-Blink - Fredrikstad FK 3-0 (0-0)

- Dette var helt nydelig og utrolig gøy. Vi ble enige i pausen om at vi hadde vært litt feige i første omgang. I andre omgang greide vi å slippe oss løs og skapte mye fremover. I tillegg er vi solide defensivt. En svært viktig seier, sier målscorer Sondre Stokke til Stjørdals-Nytt rett etter kampen.

Seieren fører Blink opp på foreløpig trygg grunn i OBOS-ligaen med 23 poeng.

Dent: - Det beste vi har levert i år

- Dette er noe vi må bygge videre på. Nå gjelder det å skaffe de poengene vi trenger så fort som mulig, sier Stokke.

Blink-trener Tom Dent var naturligvis også fornøyd etter 3-0-seieren.

- Dette er nok det beste vi har levert i år. Vi viste noe i dag som vi har savnet litt gjennom sesongen. Fremover på banen er vi strålende, det samme gjelder det defensive. I andre omgang har vi full kontroll på kampen, og vi vinner fortjent, sier Tom Dent.

Stokke-scoring etter 35 sekunder

Etter en sjansefattig og kjedelig første omgang der Fredrikstad var det førende laget, skulle det ta fullstendig av i starten av den andre omgangen.

Dommer Mischa Kellerhals hadde knapt rukket å blåse i gang den andre omgangen, før det brøt ut full jubel på MUS stadion Sandskogan.

For 35 sekunder ut i omgangen kom Blink på en kontring. Etter et innlegg fra Marius Augdal havnet ballen hos Sondre Stokke, som satte inn 1-0 til rødtrøyene.

Rødt kort og 2-0

Bare minutter senere kom Runar Hauge alene igjennom og ble taklet bakfra av Fredrikstads Håvard Huser Åsheim. Åsheim fikk se det røde kortet, og FFK måtte avslutte kampen med ti mann.

Etter det påfølgende frisparket, ble det mye frem og tilbake, før ballen til slutt havnet hos Fredrik Vinje. Vinje fikk avsluttet og ballen gikk i mål, i midtbanespillerens kamp nummer 50 for klubben.

2-0 til Blink i løpet av få minutter.

Innbytter satte spikeren i kista

Fredrikstad kjørte på fremover etter 2-0-scoringen, men slet med å komme til de store mulighetene.

I stedet skulle Blink få muligheten igjen på tampen.

Fire minutter før full tid kunne Johann Hoseth Kosberg sette spikeren i kista. Innbytteren kom gjennom hele FFK-forsvaret og satte først ballen i stolpen, men returen satte han sikkert i mål. 3-0 til Blink, og kampen var definitivt avgjort.

Neste kamp for Stjørdals-Blink er bortekampen mot KFUM Oslo førstkommende lørdag.