Levanger fikk sin revansje og sendte Stjørdals-Blink ut av cupen i andre runde. Til slutt ble det hele 3-0 til Levanger etter tre scoringer i andre halvdel av andre omgang.

Først etter 66 minutter kom kampens første mål, satt inn av Levangers midtstopper Ivo Viking Öjhage. Ni minutter senere doblet Andreas Hegdahl Gundersen til 2-0 før fjorårets Blink-spiller Vegard Voll satte inn det siste ett minutt før full tid.

Blink gjorde to endringer i startoppstillingen fra kampen mot Fredrikstad 16. mai. Daniel Hagen overtok for Thomas Lia mellom stengene, mens Anders Nygaard tok rollen som midtbaneanker i stedet for Jakob Talmo Tromsdal.

Blinks lag: Daniel Hagen - Lars Ramstad, Bjørnar Hove (Ottar Huni Magnusson), Vegard Fiske, Robert Williams - Fredrik Vinje, Anders Nygaard (Nedzad Sisic), Sander Erik Kartum - Sivert Solli, Mats Lillebo, Ole Kristian Rødahl (Jakob Talmo Tromsdal).

637 tilskuere fikk med seg lokaloppgjøret på Moan i Levanger, der hjemmelaget vant fortjent.