- Det er skiftende vær, med skiftende vind og skydekke hele uka. Stabilt ustabilt kan man si. Det blir noen timer med både nedbør og regnbyger, og det kan være veldig lokalt. Siden det er lite vind kan det være greit med regnklær, sier vakthavende meteorolog Linda Kleppe.

Gjennom natten til tirsdag eller tidlig tirsdag morgen kan man forvente små mengder nedbør og på dagen vil temperaturen ligge rundt 14 grader. På formiddagen kan nedbøren endre seg til regnbyger forklarer meteorologen.

- På ettermiddagen og kvelden kan det generelt komme byger rundt omkring i fylket, men det ser ikke så verst ut rundt Værnes. Vi har også meldt at det kan komme torden i Trøndelag, sier Kleppe.

Varmere temperaturer på onsdag

Onsdagen kan bli ukas høydepunkt temperaturmessig da det kommer en sørlig bris, til tross for mer nedbør.

- Hvis det blir en del mindre skyer på formiddagen kan man fort komme opp igjen på sytten grader. Det er meldt regnbyger på onsdag og temperaturen vil synke på ettermiddagen når nedbøren kommer, sier Kleppe.

På torsdag vil det være perioder med nedbør på ettermiddagen og kvelden og det meldes flere perioder med regn gjennom resten av uka.