Stjørdals-Blink - Bryne 2-1(1-1)

Med 2-1 hjemme mot Bryne tok Stjørdals-Blink dermed tre svært viktige poeng i OBOS-ligaen, og klatret opp fra direkte nedrykk og opp til kvalifiseringsplass med 16 poeng.

- Dette smakte godt. Jeg er veldig fornøyd med innsatsen og prestasjonene til guttene. Dette var tre viktige poeng, men det gjenstår mange kamper, sier Blink-trener Tom Dent til Stjørdals-Nytt etter kampen.

Bryne tok ledelsen

Både Stjørdals-Blink og Bryne var på jakt etter viktige poeng i OBOS-ligaen etter at begge lagene har hatt en svak start på høstsesongen.

Etter en jevnspilt første omgang, tok gjestene ledelsen etter en halvtime spill. Etter en kontring havnet ballen til slutt hos Joacim Holtan inne i feltet, og Bryne-spissen satte inn 1-0 til bortelaget.

Perle fra Lillebo

Men bare fem minutter senere var det Mats Lillebo sin tur til å lage show på MUS stadion Sandskogan.

Blink-spissen, som var tilbake i startoppstillingen igjen, dro til på direkten fra rundt 30 meter og satte ballen kontant i mål bak en sjanseløs og tidligere Blink-keeper Nicklas Frenderup. En perlescoring av de sjeldne, som fort kan bli en kandidat til «Årets mål» i OBOS-ligaen.

- Jeg kjenner jo Nicklas godt fra tidligere og vet at han er en offensiv keeper som står langt ute. Det var deilig å se ballen gå inn. Det ble et  slags "takk for sist" til Nicklas, sier Lillebo til Stjørdals-Nytt.

Stillingen til pause var dermed 1-1.

Corner og mål

Andre omgang på MUS stadion Sandskogan ble langt i fra noe fyrverkeri.

Det ble knapt skapt en målsjanse, og omgangen bar i stor grad preg av to lag som nektet å slippe inn mål.

Men ti minutter før full tid skulle Stjørdals-Blink få muligheten på en corner.

Hjørnesparket var godt slått av innbytter Runar Hauge, og inne i feltet kunne kaptein Vegard Fiske rage høyest og stange inn 2-1 til Blink.

Bryne la et press på Blink i sluttminuttene, men hjemmelaget sto i mot og kunne dermed sikre den første trepoengeren siden 12. juli.

-Det å få tre poeng i dag i tillegg til å åpne målkontoen betyr svært mye. Vi får ikke til mye fint spill i dag, så det var typisk at det ble avgjort på dødball. Det er forløsende, sier kaptein Vegard Fiske.