Torbjørn Rostad kom senere på kvelden og satte sitt preg på forsamlingen. Kvelden gikk med til gjenoppfrisking av prestasjoner og gode minner. Syklistene utviklet et meget godt samhold som fortsatt preger stemningen blant karene. Og rytterne ble enige om å møtes på nytt igjen neste høst. Da blir det kanskje selskap av enda flere tidligere ryttere.

Det var ekstra stas å bla i gamle utklippsbøker som fortalte om lokale, nasjonale og internasjonale prestasjoner. Her ble turer oppover dalen gjenoppfrisket i motvind og medvind, tunge tråkk i stor hastighet på jakt etter nye bestenoteringer. Det var lange sykkelturer som Karolinerrittet rundt om Verdal og via Duved i Sverige; totalt 275 km.

Sykkelritt er fellesstart og temporitt som stiller ulike krav. Alle syklistene vet hva de liker best. Sykkelgruppa har vært en sterk aktør for å gjøre Stjørdal kjent; ikke minst gjennom både norske og nordiske mesterskap. Det første norske mesterskapet i 50 km tempo fant sted i 1963 bare to år etter at sykkelgruppa ble stiftet. Vinner fra Jan Bakke.

Senere er det kommet mange mesterskap. I 2004 kjørte Thor Hushovd en fantastisk 50 km tempo på 1.02.10 og vant også fellesstarten på Skatval. I 2010 ble Svein Erik Vold snytt for gull i gateritt på målstokken. Veteranene har siden aktive dager vært med på mange arrangement.

Gamle sykkelminner lever!