- Fremover vil det være mye av det samme været med litt skiftende skydekke. Det vil være perioder med sol også, men jeg tror ikke det vil være klarvær hele døgnet. Det ser ut til å være mest oppholdsvær som gjelder, og ikke særlig regnbyger i morgen eller dagen etter, sier vakthavende meteorolog Espen Biseth Granan ved Meteorologisk institutt.

Meteorologen legger til at det som kan komme av byger vil muligens komme lengre inn i fylket. I Værnesregionen vil temperaturene øke gjennom uken, og fredag ser så langt mest lovende ut.

- Temperaturene går gradvis oppover og det indikerer en topp på fredag. På torsdag kan temperaturene komme på 20 grader og på fredag enda litt mer. Fredag vil ha det beste været for uka, da det er tørt og fint vær som gjelder på dagen, sier Granan.

Mulig nedbør til helgen

Temperaturene fra fredag vil fortsette litt gjennom lørdagen, men det er mulighet for nedbør i helgen. Langtidsvarselet gjør det vanskelig for meteorologen å si noe sikkert om været i helga.

- Når det gjelder helgen er det litt ustabile værprognoser. Det er mulighet for at det kan komme litt nedbør både lørdag og søndag. Litt ymse men ikke veldige store sjanser for regnbyger. Det kan bli et væromslag, men det er usikkert, sier Granan.