Varaordføreren troppet opp med VM-kake for å feire de sju drillerne fra Stjørdal Drilltropp som tok VM-gull i påska.

Etter at sju drillere hos Stjørdal Drilltropp i sterk konkurranse med andre nasjoner tok sitt VM gull i twirling, syntes kommunens ledelse at prestasjonen måtte markeres. Varaordfører Ole Hermod Sandvik møtte drillerne i Stjørdalshallen og hadde med VM-kake.

Det var i påsken VM i twirling ble arrangert på Lillehammer. Med utøvende konkurransedrillere fra flere nasjoner, konkurrerte utøverne i flere kategorier innen konkurransedrill. Sju jenter fra Stjørdal Drilltropp var med da det norske Twirling Corps gikk helt til topps under VM på Lillehammer og tok hjem gullet. TC var en samarbeidstropp sammen med utøvere fra Sandnes, Romerike, Nedre Bekkelaget, Haugesund og Kringsjå sammen med Stjørdal.

- De resultatene dere greide å oppnå i påsken står det virkelig respekt av. Det var virkelig artig å høre at dere nådde helt opp til gullplass og ble verdensmestere. For første gang i historien har Stjørdal fått sine verdensmestere også innen drill, sa en imponert varaordfører Ole Hermod Sandvik. De sju jentene delte kaken med sine egne bilder på med resten av troppen som var på trening i Stjørdalshallen. Troppen stilte i sine nye overtrekksdrakter i orange farge. Roser på bordene var av orange farge, besørget av mor til to utøvere i klubben styrets Åse Merete Lund. Fem av gullvinnerne var til stede. Rita Leth Olsen, Elida Risberg Elverum og søster Iselin Risberg Elverum, Thea Hanssen og Ingrid Helene Husby. Eirin Byberg Fosse og Iben Nørkov Bakmark var opptatt med russetidens forberedelser.