http://www.youtube.com/watch?v=xI_WAQfZHv0&feature=youtu.be

I de tidligere lokalene til Danske Bank i Kjøpmannsgata finnes alt av treningsutstyr som en «vanlig» trimmer har bruk for.

- Det er apparater for styrketrening, for kondisjon, ja det aller meste. Det vi ikke har er de aller tyngste vektene, sier Hallgeir Kirkbak.

For den «vanlige» mann

Fitnesspoint Stjørdal er basert på selvbetjeningsprinsippet. Det er mulig å trene fra 5 om morgenen til midnatt.

- Inngangskortet er bankkortet til den enkelte kunde. Vel inne er det bare å finne seg til rette blant apparatene, så håper vi selvsagt at alle tar ansvar for å holde det i orden inne i senteret, sier Kirkbak.

Ingen betjening, ingen dusj, billig medlemskap, topp utstyr og lange åpningstider. Det er konseptet til Fitnesspoint, som særlig satser på den «vanlige» mann i gata.

- 149 kroner i måneden er for mange mer overkommelig enn to-tre hundrelapper mer i måneden, sier Geir Kirkbak, som er største aksjonær i Fitnesspoint Stjørdal.

Stor interesse

Det går mot stadig mørkere høstmorgener og høstkvelder. Tidspunktet for å åpne et nytt treningssenter er gunstig mener Fitnesspoint-gjengen.

- Det er fint å åpne nå. Den eneste datoen som er et bedre alternativ er vel nyttårsaften, sier Hallgeir Kirkbak, mens han gjør klar de siste apparatene før de første kundene slippes inn.

- Det har vært stor interesse i forkant av åpningen. Mange har vært og kikket på vinduene. De første reaksjonene har vært at de er overrasket over standarden på treningsutstyret her, sier Hallgeir Kirkbak.

- Hvor mange medlemmer er målsettingen?

- For å balansere dette økonomisk trenger vi noen få hundre. Det skal vi klare ganske så greit, sier en optimistisk treningssentersjef.