Ikke en gang fryktelig surt høstvær på Sunnmøre klarte å lage trøbbel for Stjørdals-Blink. Det regnet og blåste kraftig på Brattvåg stadion der Blink var flere hakk bedre enn hjemmelaget og vant 3-0.

Det gikk 21 minutter før Stjørdals-Blink gikk opp i ledelsen. Sondre Stokke ble felt inne i 16-meteren og storscorer Mats Lillebo var sikkerheten selv fra straffesparkmerket.

Ett minutt før pause ble ledelsen doblet da Blinks ferskeste spiller, Sondre Sørløkk, avanserte og satte ballen i mål fra 16-meteren.

Seks minutter etter pause kom det tredje. Flott Blink-spill ble avsluttet av Sondre Stokke som tverrvendte i feltet og scoret fra drøyt 10 meters hold.

Samtidig som Blink slo Brattvåg tok Kvik Halden også tre poeng i sin hjemmekamp med 4-0 over Sola. Dermed er det fortsatt to poeng fra Blink ned til Kvik, men i tillegg har Blink sju mål bedre målforskjell.

Se hele tabellen i 2. divisjon avdeling 1 her!

Neste søndag venter en tøff hjemmekamp mot Arendal for Stjørdals-Blink.