Formannskapet vedtok også enstemmig å avslå bud fra Vennatrø Eiendom slik det foreligger.

Varaordfører Ole H. Sandvik: - Vi fikk oppdrag av kommunestyret og starter tilnærmelsesvis med blanke ark.

Joar Håve (A): - Her må vi prøve oss litt fram for å finne ut hva som er mulig juridisk. Intensjonen fra Ap er å komme fra til rimeligere løsninger.

Jan Inge Kaspersen (A): - Jeg er glad for at vi kan finne fram til den beste løsning; det ville ha vært forhastet med rampeløsningen inn i parken. Rampe i vest vil være en god løsning. Vi må se på tidsperspektivet. Det gjelder å finne en rimeligst mulig løsning innenfor et ekseptabelt tidsrom. Vi kan legge ut prosjekt på anbud separat eller samlet. Til slutt må vi ta et valg ut fra det vi tror er rett. Vi går i ukjent terreng, her er det ikke noe fasitsvar.

Øistein Teigen (KrF): - Det må gå an å komme i havn med en juridisk holdbar løsning.

Sandvik: - Det er interesse i markedet for slike oppdrag. Det som skjer på Husbyjordet blir det nye sentrum i Stjørdal. Hastverk er lastverk. Vi må finne gode løsninger.

Håkon Alstadheim (V): - Venstre mener at rampa i vesterenden er begynnelsen på en permanent løsning. Vi må unngå juridiske blemmer.

Sandvik: - Vi må gi kommunestyret kjennskap til hva som er vurdert, sjekke ut ulike alternativ. Publikum må bli kjent med hva som er vurdert. Vi har nytt formannskap 21.11. Neste uke er for tidlig. Politikere må samarbeide med administrasjonen. Vi holder første møte mandag og skriver grundige referat.