Målet kom etter et innkast av Alexander Foosnæs, hvor ballen til slutt havnet i beina på Bjørnholm-Jatta som på andre forsøk dundrer ballen i vinkelen fra 10 meter.

Kun fem minutter senere utlignet Martin Ramsland for sørlendingene. Målet kom etter et tverrligerskudd som ikke hadde noen problemer med å sette ballen i mål fra rundt fem meters hold.

Ingen av lagene maktet etter de første målrike minuttene utover omgangen å pynte mer på resultatet. Omgangen ebbet derfor ut på stillingen 1-1 på Sør Arena.

Andreomgang startet i et labrere tempo enn før hvilen, men Stjørdals-Blink lyktes ikke med å jakte utligning. I stedet økte hjemmelaget til 3-1 etter 57 minutter ved Eman Markovic.

Start opptrådte med mer selvtillit, og var det førende laget i andreomgang. Mats Lillebo hadde sjansen til å redusere, og etter 67 minutter fyrte han av fra spiss vinkel, men Start-målvakten reddet.

Dessverre for Blink ble det situasjonen enda verre mot slutten av kampen. Ramsland scoret sitt andre mål etter 82 minutter, og dermed var stillingen 4-1.

Det ble også sluttresultatet i Kristiansand.