Skjønt det blir litt feil å si at de var bare elleve mann, for superinnbytter Lars Magne Vollan (snart 49) var klar for innhopp om det viste seg nødvendig. Det kan tenkes at det var like så greit at de elleve betydelig yngre Fram-guttene holdt seg skadefrie og på banen i 90 minutter. Blant de på banen var Vollans sønn, Stian Rømo Vollan, som debuterte som keeper for A-laget til Fram.

Men i 70 av de 90 minuttene var det Fram som styrte showet i Rørvik. Allerede etter to minutter satte Anders Holmen inn 1-0 til Fram på straffespark. Etter 18 minutter ble det 0-2 foran sjokkerte hjemmesupportere og -spillere. Denne gangen var det Kevin Endré Klevan som var sist på ballen. Rørvik reduserte i det 24. minutt, men bare to minutter etter det laget Oskar Leirvik Olsen 3-1 til Fram.

Etter pause fikk Rørvik en kjempeåpning og reduserte umiddelbart til 2-3, men det var først i det 70. minutt at hjemmelaget fullstendig tok kommandoen mot etterhvert temmelig sliten Fram-gutter. 3-3 kom i det 71. minutt, 4-3 i det 74. minutt, 5-3 i det 79. minutt, 6-3 i det 80. minutt og 7-3 i det 83. minutt.

Helt på slutten var det igjen Fram som var nærmest scoring i målfesten i Namdal, men det endte 7-3.

I en annen kamp i samme avdeling i dag tapte Stjørdals-Blinks andrelag 1-4 mot Vanvik. Jakob Rømo Skille scoret Blinks mål.

Både Fram og Stjørdals-Blink 2 har 23 poeng, og har seks poeng ned til nedrykksstreken. De to lokale lagene har henholdsvis fem og fire kamper igjen å spille.

Tabellen i 4. divisjon avdeling 1 ser du her!