Holmenkollen, Lillehammer, Granåsen og Vikersund står på lista over konkurransesteder for årets Raw Air, og nå kan Stjørdal plusses på.

- Det blir helt rått. Det ligger an til bakkerekord og det er på høy tid, sier lokal Raw Air-sjef, Frode Aune.

Bakkerekorden ble nemlig satt i det aller første hoppet som ble gjort i Kråka, og tilhører Stjørdals største hoppstjerne noensinne, Rolf Åge Berg.

- Vi har 200 Raw Air-startnummer liggende og vi håper at alle blir brukt og gjerne mer til. Her er det åpent for alle hoppglade fra 2 til 13 år, sier rennleder Aune.

Han oppfordrer til bruk av langrennsski, men det er selvsagt også mulig med hoppski.

- I tillegg har vi noen par hoppski som er tilpasset langrennsbinding som vi låner ut til storhoppere, sier Frode Aune.

Rennlederen garanterer gode forhold med bra fart i tilløpet og stabil vind over kulen.

- Det kan være noe vind over kulen, men søndag blir det garantert stabile og rettferdige forhold, lover Raw Air-sjefen på Haraldreina.

Hans Hogstad har alt klart med exit-gaten i Kråka.

Og bakkerekorden lever altså farlig. Med full klaff er det mulig å strekke seg lenger enn 4,5 meter i Kråka. Om så skjer påstår Aune at de har verdens beste lengdemåler klar til å fastslå de nøyaktige lengdene.

- Arne Opheim har et fantastisk øyemål. Han måler hoppene ikke bare på centimeteren, men på millimeteren. Det er viktig når det blir tett og tøft i toppen av lista, sier Frode Aune.

Ikke bare er lengdemåleren på øverste internasjonale nivå.

- Vi har til og med en VM-speaker på plass. Tor Idar Aune var speaker under VM i Falun for fire år siden, og er på plass i Kråka på søndag, sier Frode Aune, som frister med gratis startkontingent og en helt rå kiosk.

Til og med bikkja i bakken er klar til hoppstjernene inntar Kråka.