Stjørdals-Blink - HamKam 0-1 (0-0)

Oppgjøret endte til slutt 0-1, etter HamKams Kristian Eriksen scoret kampens eneste mål i det 77. minutt.

HamKam styrte det meste av spillet i første omgang, men ingen av lagene kom til de store sjansene.

Blink spilte seg mer inn i kampen etter pause, og i det 68. minutt fikk Morten Strand en enorm mulighet til å sende Blink i ledelsen etter en kontring. Midtbanespillerens heading gikk like utenfor.

Blink presset på også i sluttminuttene etter HamKam-scoringen, men Kjetil Rekdals menn klarte å stå i mot. Dermed endte oppgjøret på Mus Stadion Sandskogan 0-1, og Blink ligger nå på direkte nedrykk.

Blink har imidlertid en kamp mindre spilt enn lagene rundt seg på tabellen, ettersom mandagens kamp mot Sogndal ble avbrutt.

Sogndal-kampen skal spilles ferdig førstkommende onsdag.