Motormiljøer fra hele Midt-Norge vil være til stede i Kjøpmannsgata i Stjørdal fra klokka 15 på torsdag.

SE OG HØR HÅVARD DAHLEN OG TORE KRISTOFFERSEN FORTELLE OM VM-SHOWET I SENTRUM TORSDAG KVELD!

-  Da åpner vi opp Gågata der alle kan cruise nedover, rundt torget, opp mot Kimen og ned gata igjen. Man kan parkere i gågata og gå inn på byens koselige serveringssteder der betjeningen har lovet oss rallycross-stemning, sier Håvard Dahlen i Hell Cruisers, som står bak arrangementet i tett kompaniskap med VM-organisasjonen.

Stjernene kommer

Utpå kvelden kommer representanter fra alle VM-teamene til å være til stede i Stjørdal sentrum. De to norske superstjernene Petter Solberg og Andreas Bakkerud vil begge trolig være til stede og sørge for å hausse opp VM-stemningen enda litt mer.

- I tillegg kommer motorvenner fra mange ulike miljøer for å sette en spiss på torsdagskvelden, sier Dahlen.

Crusing til Lånkebanen

Klokka 20 blir det VM-show fra utescene ved Kimen.

- Dit kommer selveste Rune Rudberg og framfører sin VM-sang, og ikke minst blir det leik og latter med Petter Solberg og hans rallycrossvenner i hovedrollene, sier Håvard Dahlen.

En halvtime senere blir det skikkelig VM-cruising fra Kimen til Lånkebanen.

- Her kan alle som har noe å kjøre med få kjøre sammen med Petter Solberg og hele VM-sirkuset trygt eskortert av vårt utmerkede lokale samarbeidsvillig politi, sier Håvard Dahlen, som minner om at gratisfesten i Gågata fortsetter utover kvelden.

- Resten av kvelden blir det mulighet for å cruise ned gågata, men det må skje i gangfart. Spøling vil vi skal foregå inne på Lånkebanen resten av helga, sier Håvard Dahlen.