Levanger 2 kjemper helt i toppen av 4. divisjon og med det som bakteppe leverte Fram en bra prestasjon hjemme på et festkledd Framnes. Det ble litt av en pangåpning på kampen på Framnes. Først da Anders Holmen måtte av banen etter bare fire minutters spill. Men da kom det en superinnbytter innpå. For det tok bare fire nye minutter før innbytter Håvard Lundemo sendte Fram opp i 1-0. Levanger 2 utlignet etter en halvtime, men minuttet før pause var Kasper Lie frampå og sørget for ny Fram-jubel.

Midtveis i andreomgangen var en av divisjonens absolutte storscorere, Sindre Sakshaug, frampå for Levanger og satte inn det som viste seg å bli kampens siste mål.

Fram tar ferie på en 7. plass i 4. divisjon med sine 14 poeng på 11 kamper. Det er veldig tett på tabellen i 4. divisjon, og ned til nedrykksplass skiller det bare fire poeng. Første motstander etter sommerferien er nettopp Vanvik som ligger på den første nedrykksplassen.