Det sier assisterende banksjef i Selbu Sparebank, Arne Marius Kirknes, og legger til at sjefsøkonom i Terra, profilerte Jan L. Andreassen, samme kveld vil holde foredraget ”Norge i oljerikdommens æra”.

Historisk seilerbragd

Andhøy har levd og åndet for seilingen siden han var knapt en neve stor, og allerede som 18-åring seilte han alene rundt Kapp Horn. Siden den gang har han en rekke ulike seilaser på merittlisten, der den mest kjente nok er seilasen der han erobret Nordvestpassasjen som først båt etter at Roald Amundsen gjorde samme bragd over 100 år tidligere.

- Andhøy er en spesiell person på flere måter. Ikke minst har han en rekke unike og interessante fortellinger fra sine seilaser, dette både på godt og vondt, og i tillegg vil han gi sine betraktninger rundt det å få et mannskap til å dra i samme retning, noe som lett kan overføres til hverdagen for de fleste av oss, sier Kirknes.

- Sjefsøkonom i Terra, Jan L. Andreassen, vil også bidra denne kvelden, og dette med tema som renteutvikling og boligpriser, samt et spesielt fokus på hvilke muligheter han  ser Trøndelagsregionen har i årene fremover, fortsetter Arne Marius Kirknes.

Arrangementet er gratis og åpent for alle som ønsker å ta del i eventyreren Andhøys innholdsrike livsløp, og påmelding skjer via nettsiden til Selbu Sparebank.