- Vi har fått tegningene, men jeg har ikke bestemt meg for når det blir aktuelt. Dessuten er jeg avhengig av å få med meg andre eiere. Akkurat nå er det litt vanskelige tider å satse i, sier Mahmoud.

På telefonen viser han frem skissene til det som kan bli den nye nattklubben i de gamle lokalene til Uptown rett over Sportsbaren.

Det er meningen at lokalene skal totalrenoveres, og at nattklubblokalene skal få besøk av kjente DJ-er og artister som skal spille konserter. Når det eventuelt blir bygging av nattklubb, er imidlertid ikke bestemt.

- Hvis det fortsetter å gå bra her, kan det hende jeg bestemmer meg om et par måneder. Besøket fremover vil avgjøre når vi setter i gang, sier han.

God start

Den nye Sportsbaren i Stjørdal sentrum startet opp idet samfunnet var i gang etter vårens strenge koronarestriksjoner. Da EM i fotball blåste i gang, tok Mahmoud imot gjestene.

- Vi åpnet 11. juni, og jeg var svært spent. De første ukene har gått over all forventning, og folk som besøker oss sier at lokalene minner om utenlandske puber eller barer i store byer, forteller han.

Mellom fire og fire og en halv millioner kroner investerte Mahmoud i lokalene i det gamle Cubus-bygget. Det er mye for en bar i Stjørdal.

- Jeg var avhengig av at det gikk bra, og jeg var spent. Jeg hadde hele tiden troen på at det ville gå bra, og det har det gjort. Det meste av gjelden er allerede betalt, og nå sover jeg mye bedre om natten, sier han, med et smil.

100 pizzaer om dagen

I de nye lokalene blir det også laget mat, noe som ikke var mulig i den gamle puben.

- Jeg var ikke helt fornøyd med pizzaen til å begynne med, men nå har det blitt bra. Jeg lager selv sausen og deigen, men har ansatt to pizzabakere som hjelper meg med å steke. Enkelte kvelder har vi solgt så mange som hundre pizzaer. Nå har vi også startet opp med å selge store pizzaer, sier Mahmoud, som også er godt fornøyd med at terrassene til uteserveringen nå er ferdigstilt.

Noen innkjøringsproblemer finnes alltid, og da Stjørdals-Nytt var på besøk kom to eksperter for å se om det var mulig å utbedre lyden i lokalene.

- Når det er lite folk, går det greit. Når det er fullt i lokalet er lyden vanskelig og man kan nesten ikke høre musikken, sier han.