Butikksjef Frode Helsø ved Extra Stjørdal kunne juble over å bli kåret til «Årets butikk 2017» i Extra-kjeden.

Norges raskest voksende dagligvarekjede feiret seg selv onsdag kveld. Butikksjef Frode Helsø i Extra Stjørdal kunne juble litt ekstra over den gjeve prisen «Årets butikk 2017». Dette er tredje gang butikken stikker av med seieren som landets beste butikk i Extra-kjeden.

Onsdag kveld var alle butikksjefene i Extra samlet på Gardermoen for å feire innsatsen og fremgangen i kjeden.

– Det er helt fantastisk å se hvor bra det går med Extra-konseptet og butikkene våre, og da er det ekstra gøy med en kveld som denne. Extra Stjørdal kan vise til imponerende resultater i 2017, og de ansatte skal ha all ære for den jobben de har lagt ned for å skape en så flott butikk for våre kunder og medeiere, sier Christian Hoel, kjededirektør i Extra.

Extra Stjørdal satte ny omsetningsrekord i 2017 med 167 millioner kroner, og er landets største Extra-butikk. Butikken har 35 ansatte, og eies av Coop Midt-Norge SA.

Høyt nivå

Hoel sier at nivået på butikken er høyt.

– «Årets butikk 2017» tildeles den butikken med best nøkkeltall for det siste året, og man vurderer omsetning, bruttofortjeneste, personalkostnader og kundetilfredshet. Det er mange Extra-butikker som scorer høyt på disse nøkkeltallene, og det er en stor ære både å bli nominert og selvsagt å vinne, sier Hoel.

Butikken har en svært dyktig leder, og det sier sitt at man også har blitt kåret til årets butikk i Extra-kjeden to ganger tidligere. Butikksjef Frode Helsø er stolt over å ha mottatt en så prestisjetung pris på vegne av butikken. Extra Stjørdal vant klassen for butikker med en omsetning på over 60 millioner.

– Dette er helt klart en lagseier. Vi skal fortsette å jobbe knallhardt, og vårt neste mål er å passere 175 millioner kroner i omsetning i 2018, sier Helsø.