Nå feirer de ett år i frisørsalongen. Gnizt-damene trives i Stjørdal sentrum og har ambisjoner om mange frisør-år langs Kjøpmannsgata.

Kathrine Hjelseng tok for nøyaktig ett år siden steget og åpnet sin egen frisørsalong Gnizt. Månedene har gått med service i salongen sammen med kunder og kollegaer. Onsdag 2. mai markerer Kathrine og de andre frisørene sammen med vippetekniker i salongen ett år med klipp, øyestell og hårstell. God service til kundene er alfa og omega for damene hos Gnizt.

- Vi synes disse tolv månedene har gått veldig fort fra vi startet opp i mai 2017. Ida Hoås Hastad med over 20 år erfaring i bransjen kom raskt i gang sammen med vippetekniker Siv Iren Ås som begge leier egen plass i salongen Gnizt, sier Kathrine Hjelseng.

Siv Iren tilbyr behandling av vipper og bryn med eller uten farging. Hun har en majoritet damer som kunder men ønsker også menn inn i salongen. De fire glade damer ler litt muntert av akkurat det ønsket. Stine Beate Frydenlund er den yngste i salongen Gnizt med sine unge fire ukers innpass, og Stine Beate har med seg flere år med erfaringer fra frisøryrket. Salongen Gnizt ved Apotekgården i Kjøpmannsgata 28 går snart inn i sitt andre virkeår. Nå skal det første året markeres, og kundene skal få være med på moroa.

- Det er klart vi må markere dette. Vi spanderer både kaffe og kaker når vi nå fyller ett år i salongen langs Kjøpmannsgata. Det blir også servert popcorn, som nok skyldes at dette er min kosefavoritt, sier innehaver Kathrine Hjelseng.

Noe sprudlende drikke vil også vanke i salongen på onsdag. Damene håper mange setter av tid til en visitt, til feiring eller stell av hår og vipper.