- De hørte på det vi hadde å formidle og samtidig følte jeg at de fikk noen aha-opplevelser av hva vi driver med og hva dette betyr for både idretten og arrangørstedet, sier Tollefsen Jensen.

Hun hadde med seg varaordfører Ole Hermod Sandvik, generalsekretær i Norges Bilsportforbund Hallgeir Raknerud og mesterskapsagent Per Lund fra Trøndelag fylkeskommune i møtet. Der fikk de blant andre møte statssekretær Frida Blomgren.

- Jeg fikk ikke med meg fem millioner kroner i en koffert tilbake, men vi fikk med gode råd om hvordan vi skal søke på mulige midler, sier Annette Tollefsen Jensen.

Selskapet Hell RX AS søkte om fem millioner statlige kroner i alle de fire gjenværende årene av kontrakten som VM-arrangør. Så langt har de fått null, men det har ikke tatt fra VM-sjefen motet.

- Jeg kommer til å stå på til krampa tar meg, men så blir det opp til styret og generalforsamlingen å gi noen styringssignaler om veien videre, sier Annette Tollefsen Jensen.

Hun er glad for støtten fra lokalmiljøet og vil være veldig takknemlig om flere melder seg og bidrar.

- Og er det fortsatt noen sponsorer der ute som vi ikke har kontaktet, men som kan tenke seg å bidra; ta kontakt, oppfordrer den daglige lederen i Hell RX.