- En av de som skal vise sine kunster i Freestyle Motocross er australske Ryan Brown som er en av de aller beste i verden. Det sier vår egen freestyle-artist i verdenstoppen Andre Villa, som har fått med seg fire store Freestyle Motocross-stjerner til Lånkebanen lørdag 9. juni. Det skriver Rallycross-VM i en presssemelding.

Helt rått show

- Ryan Brown er helt rå. Han er den neste store verdensstjernen, og er virkelig verdt et besøk på Lånkebanen. Han gjør spektakulære og høye hopp med motorsykkel, og det kan ta pusten fra de fleste. Han hopper 25 meter langt og 10 meter opp i lufta fra en rampe og ned på et lasteplan. Her er det mye som skal stemme, og mye står på spill, forteller Andre Villa som selv ikke skal delta med egne hopp denne gangen.

Villa vil være skadefri

Villa skal nemlig avholde sitt eget kjempeshow på Ullevål stadion helga etter HellRX, så han tør rett og slett ikke risikere en skade like før et så stort event som i Oslo. Men han skal være speaker på Lånkebanen, spille musikk og skal gi alt for å skape god stemning på de tre showene som skal avholdes der i løpet av lørdagen.

De beste kommer

I tillegg til Ryan Brown, vil Jamie Squibb fra England delta, som en av de beste fra Storbritannia. Dessuten kommer Fredrik Berggren som er Sveriges største Freestyle Motocross-stjerne, og Oliver Lie fra Norge.

Etter de tre showene som varer rundt 20 minutter hver, blir det autografsignering og mulighet for publikum til å komme tett på verdensstjernene.

- Alle er store stjerner innenfor sitt felt og i sine land, og det er jo artig at Ryan Brown kommer helt fra den andre siden av planeten for å vise sitt show for trønderne. Det er bare å kjenne sin besøkelsestid, for bedre blir det ikke, sier en heltent Andre Villa som er klar for å gi tilskuerne et show de sent vil glemme.