- Hvis det blir noen som ikke har vært med på noe sånt før vil de få seg et sjokk. Det er jeg ganske sikker på. Det flimrer for øynene og det er voldsomt med g-krefter, sier Tore Kristoffersen.

Sammen med Magne Gjervan fra Klæbu, som for øvrig kjører Kristoffersens gamle bil, er det stjørdalingen som skal være sjåfør for en helt rå publikumsopplevelse.

Begge de to bilene er nå oppgradert til å kunne ha med seg passasjer rundt banen på Lånkebanen. Det er ikke bare-bare.

- Det å tilpasse bilene til reglene om passasjerkjøring er omfattende. Dette har blitt innskjerpet kraftig de siste årene og derfor blir dette en temmelig så unik mulighet. Færre og færre får sjansen til å kjenne på denne opplevelsen framover, sier Tore Kristoffersen.

Hans Citroen har nettopp fått seg ny motor. Kristoffersen håper å få ut mellom 530 og 550 hestekrefter av den fullstendig overhalte motoren. Dessverre ble den i orden litt for seint til å kjøre EM på Lånkebanen.

- Mitt største ønske var å kjøre EM på hjemmebane, men jeg har hatt motortrøbbel og dermed tok jeg ikke sjansen på å melde meg på. Men dette blir en bra erstatning, sier Kristoffersen.

Bilen hans akselerer fra 0 til 100 på cirka 2,5 sekunder. Nedbremsingseffekten er nesten like brutal, så her blir det g-krefter både i akselerasjon og nedbremsing. Alle de fire passasjerene får to runder på banen, - en i den ordinære runden og en i jokerrunden.

De fire publikummerne som får drømmeopplevelsen på Lånkebanen lørdag 15. juni blir trukket ut neste onsdag ved midnatt. Alle som har forhåndskjøpt billetter innen den fristen er med i trekningen.