Vi i Tangmoen har slitt veldig under pandemien, siden vi fra før er en liten lokal klubb så har denne tiden tynget oss veldig. Her snakker vi om opp mot tresifret antall medlemmer som har gått tapt, dette har da også ført til en vanskelig tid økonomisk.

Vi har vært igjennom anbefalinger, tiltak og total nedstengning av anlegget og det har vært meget vanskelig for oss å stenge helt ned og ta fra alle muligheten for å drive med aktivitet, vi som har en åpen stadion med fri tilgang for alle som ønsket å spille fotball i hele kommunen.

Men vi kom oss gjennom denne tiden. Nå starter jobben med å samle oss, øke antallet medlemmer og ikke minst stable sammen barn og unge, de som allerede er hos oss eller de som ikke har noe klubbtilhørighet pr nå. De ønsker vi velkommen til oss. Vi har dessverre få lag i ungdomsfotballen, så jenter i ungdomsfotballen er virkelig noe vi skulle ønske vi hadde flere av.

foto
Foto: Privat

Vi har et senior herre-lag som kjemper i toppen av 5 divisjon, et damelag i 4 divisjon, G19 lag i 2 div, derfra og ned så er det litt tynt før vi havner på J14. Her også ønsker vi at flere jenter født i 2008 spesielt, i dalføret som ønsker det og har lyst til å starte oss.

Vi har et lite lag i den alderen med jenter født 2008 men har et samarbeid med Blink J13, hvor vi fyller på med spillere. Så har vi J13, G12, J11 og G10. Den yngre alderen derfra og ned har vi flere allidrettskull.

Vi var med i Storsjøcup med fire lag i år, med veldig gode resultater, så neste år ser det ut som det blir enda flere lag fra Tangmoen.

Vi har et flott anlegg, som vi ønsker å fylle opp med barn og unge med stor aktivitetslyst og som har lyst til å drive med fotball på fritiden sin. Anlegget er utstyrt med kioskbygg, møterom, klubblokale, et selskapslokale som er til utleie, to spillergarderober og to dommergarderober.

Det vi kan skryte av og i tillegg friste med er at klubben vår er drevet for det meste av  dugnader. Derfor har vi også en lav treningsavgift, kanskje den laveste treningsavgiften i dalføret, men da kanskje et par dugnader mer enn andre.

Tangmoen IL har også startet jobben med å finne en sportslig leder. Så  finnes det noen med mye engasjement og som brenner for fotballen med litt fritid til overs, så ta kontakt.