Leserinnlegg av Kåre M. Børseth

Jeg ønsker det nye kommunestyret lykke til med en viktig jobb i åra framover. Jeg må som gammel kommunestyremedlem få lov til å gi dere noen tips om retningen framover.

Det viser seg at mange unge er villig til å delta i utviklingen av vår kommune. Dette blir en krevende tid for både gamle og unge med mange forskjellige viktige saker, så dere må rette ryggen og stå på.

Jeg må få komme med saker som er viktig i mine øyne!

  1. Sak som dere med barn i skolepliktig alder ,men også til dere andre! Det som blir noe av de viktigste er å sikre våre barn en sikker skolevei uten å være avhengig av skolebussen. Dermed får barna gratis trim til skolen og hjem på en sikker og trygg måte.

  2. Neste sak må være at dere gjenoppretter at frivillige lag og foreninger får en støtte fra Stjørdal kommune som disse kan leve med!

  3. Siste punkt i mine ønsker er at dere ivaretar helse og omsorg, noe som rammer oss alle før eller siden, hvis en er heldig.

Som trofast velger håper jeg at dere nye og gamle medlemmer av vårt kommunestyre med vår ordfører i spissen tar noen av mine tanker alvorlig.