«Vi skal til Mars og dette er ikke noe Dagfinn Lyngbø har funnet på. NASA sier det. Og det er ikke så lenge til heller. Og det kan bli stress.»

Det skriver Stand up Norge i en pressemelding, i forbindelse med at Dagfinn Lyngbøs standupshow «Kjøreregler i forbindelse med koloniseringen av Mars». Han kommer med sitt nye show til Kimen 19. januar neste år.

«Har vi brukt opp jordkloden? Tar robotene over? Dette er viktig å snakke om. Hvem skal vi sende først? Hvilket språk skal vi snakke der? Tar vi med homeopater? Skal vi ha høyre- eller venstrekjøring? Eller midt i, sånn som i Thailand? Er det fotballcup i helgen? Er det korpsseminar samtidig? Skal vi befolke en annen planet? Og kommer svigermor på besøk?»

Dagfinn Lyngbø har hatt kjempesuksess med forestillingene «Ka e’ vitsen?» (2005), «Evolusjon» (2008), «Stereo» (2012) og «Supersmud» (2017), som til sammen har solgt ca. 500.000 billetter og har mottatt ikke mindre enn åtte Komipriser, noe som understreker hans posisjon som landets mest populære komiker, heter det i pressemeldingen. I år ble han også tildelt den høythengende Leif Justers Ærespris.