- Låten heter «Har du sokka i sandalan?». Det er noe jeg har lagt merke til gjennom årenes løp, at det kan være mer eller mindre hell å putte sokkene i sandalene, sier Bogen muntert.

Hun mener temaet har vært godt omdiskutert, og legger merke til at temaet blir tatt opp på en årlig basis.

- Jeg føler temaet dukker opp hver sommer. Jeg har ikke sterke meninger mot det men tanken begynte for mange år siden, så jeg lagde en artig låt ut av det. Det er ment å være en gøy sommerlåt, legger hun til.

Hverdagslige temaer

Låten er en oppfølger til en tidligere låt, med tittelen «Itj Nå Silikon På Mæ». Sangerinnen har et gjentakende mønster hun liker å ha med i tekstene.

- Jeg synes det er gøy å plukke opp og skrive om temaer fra hverdagen, og finne noe som fanger interessen. Så låten er en oppfølger til den, ved at den skal være litt humoristisk i teksten, sier hun.

Sangen trekker inspirasjon fra amerikansk country, men hun legger til at det ikke blir helt identisk.

- Å få det til å lese av som amerikansk country av en trøndersk tekst er vanskelig, men det blir vel norsk country. Instrumentene er basert på det, sier Bogen.

Godt mottatt

Etter sangen ble utgitt har den fått positiv annerkjennelse fra flere radiokanaler. Den har blant annet ligget som utfordrer på Trøndertoppen siden utgivelsen, før den havnet på en femteplass. Den kom også på NRK P1s spilleliste, legger artisten til.

- Det er gøy å holde på litt, og det har blitt en del låter de siste årene. Det kommer enda flere, for jeg har flere ideer i tankene.

- Blir det flere låter i nærmeste fremtid?

- Ja, kanskje jeg rekker det i år. Neste låt har en hverdagslig tittel, uten at jeg skal røpe altfor mye, sier hun.