I 2009 ble hun tildelt Garantert Minsteinntekt for kunstnere (GI) og har hatt flere reiser og opphold i utlandet, spesielt i London og Paris. Heidi Kennedy Skjerve har hatt separatutstillinger i Norge og Frankrike og deltatt i mange kollektive utstillinger i inn- og utland.

Representert i Nasjonalmuseet

Kennedy Skjerves arbeider er innkjøpt av blant annet Nasjonalmuseet, KODE Bergen, Rogaland Kunstmuseum, Sørlandets Kunstmuseum, Nord-Jyllands Kunstmuseum, Steingrim Laursen og Jan Groths samling og diverse andre private samlinger.

Lørdag 20. oktober klokken 12.00 åpner utstillingen med Heidi Kennedy Skjerves verker i Kimen. Kunstneren som nå debuterer i sin barndomskommune, er gift og har to barn, bor og arbeider i Oslo.

Ulike teknikker

Heidi Kennedy Skjerve viser i denne utstillingen bilder som er utført i forskjellige teknikker som, blyant, tusj, akvarell og pastell. Hun refererer selv til musikk når hun snakker om sine arbeider. Sporsetting som kommer til utrykk på forskjellig vis etter som det utvikler eller flytter på seg.

Arbeidene som vises ved denne utstillingen er et utvalg fra de siste 20 årene. Utstillingen er et samarbeid mellom kunstneren, Kimen og Stjørdal Kunstforening og varer til 4. november.