I år dukker det opp noen nye ansikter i rollebesetningen, en av disse er 13 år gamle Erle Emily Eimhjellen Jullum, en dreven klatrer vi trolig kan forvente å se i veggen.

- I fjor var jeg med foreldrene mine som hjalp til, men i år har jeg en egen rolle. Jeg vet ikke hvilken rolle jeg får enda, men håper jeg er på den onde siden, gliser Jullum.

Nervøs, men gleder seg

Hun forteller at hun er noe nervøs for å skulle snakke foran en stor forsamling, men gleder seg selvfølgelig likevel.

- Det var veldig bra i fjor, og jeg er spent på hvordan det blir i år. Jeg gleder meg til å se hvordan alt kommer til å bli, fra scenen til kostymene, sier hun.

Ifølge produsent og regissør Thorunn Wikdal vil Jullum bli å se på scenen som en av Lokes hjelpere.

- Fantastisk opplevelse

Lina Emilie Bakkemyr (16) har i likhet med i fjor hovedrollen, men i år deler hun den med Liva Lykke Gyring Barck. Hun gleder seg til å gjenta fjorårets suksess.

- Jeg ser veldig frem til å komme i gang igjen. Selv om det var litt stress med å ta på seg rollen to uker før premieren i fjor, var det en fantastisk opplevelse.

Bakkemyr beskriver Aretha som en kjempekul rolle, som mange barn kan relatere til. Selv om hun allerede har spilt rollen en gang, er nervene fortsatt til stede.

- Jeg er kanskje litt mindre stressa i år enn i fjor, fordi jeg vet hva jeg går til og blir ikke kastet inn i en rolle to uker før. Nervøsiteten er der alltid, men det er en god nervøsitet. Jeg gleder meg, og har gjort det lenge, sier hun.