Skatvalsrevyen er endelig tilbake, og på scenen i Skatval samfunnshus øves det nå for fullt frem mot premieren 12. februar.

- Det er kjempegøy å være i gang i samfunnshuset igjen. Aktørene har øvd intensivt siden begynnelsen av januar og vi gleder oss veldig til premieren, sier leder for Skatvalsrevyen, Lill Wenche Welle.

I fjor måtte Skatvalsrevyen avlyse forestillingene på grunn av pandemien, men de fikk gjennomført jubileumsforestillingen i Kimen kulturhus 25. september, som markerte 50 år med revy på Skatval.

- Jubileumsforestillingen i september ble gjennomført kun timer etter at flere av restriksjonene ble fjernet. I 2020 gjennomførte vi siste forestilling fem dager før nedstengningen 12. mars. Du kan si vi var heldige med timingen, sier Welle.

- Og det ser ut til at alle gode ting er tre, og at årets revy gjennomføres som planlagt, legger hun til.

foto
Jo Sondre Solli (f.v.), Kristin Johanne Schanke, Rita Bremseth, Hilmar Jacobsen og Rolf Fiskvik forbereder seg grundig til revyen. Foto: Privat

«Showtime»

Årets Skatvalsrevy har fått navnet «Showtime», og som tittelen antyder er det duket for et skikkelig show med sketsjer, sanger og monologer som skal trimme lattermusklene til publikummet.

- Nå skal vi vise at vi endelig er tilbake og vi lover et skikkelig show. Vi ønsker at folk skal komme seg ut og ha det gøy, det tror jeg betyr mye i disse tider. Det blir masse humor og galskap, sier Welle.

Det er satt opp fem forestillinger, og det selges 100 billetter til hver kveld.

– Vi selger litt færre billetter enn tidligere, og vi kommer til å ta alle forholdsregler når det gjelder smittevern under forestillingene. Blant annet benytter vi QR-kode og serverer ved bordene, sier hun.

Tre debutanter

Tre av forestillingene er allerede utsolgt, men det er fortsatt ledige billetter til forestillingene 19. og 26. februar.

- Det er også satt opp en pensjonistforestilling søndag 20. februar. De som ønsker billett til denne forestillingen må ta kontakt med meg, sier Welle.

Til sammen elleve aktører blir å se på scenen under årets Skatvalsrevy, deriblant flere debutanter. Guro Kvarving, Rita Bremseth og Jo Sondre Solli blir alle å se for første gang på scenen i år.

- I tillegg er selvfølgelig mange gamle travere med på scenen. Vi har mange dyktige aktører i Skatvalsrevyen, sier hun.