Fredag 29.10

Hurra for Albert Åberg

Klokken 18.00 fredag kveld spilles familieforestillingen «Hurra for Albert Åberg» i Kimen kulturhus. Forestillingen varer i 60 minutter, og selges unummerert.

Lørdag 30. 10

Åpning av «Lys og refleks»

For niende gang arrangeres kunstfestivalen «Lys og refleks» ved Midtsandtangen, og 30. oktober markerer første åpningsdag av den ukelange festivalen som varer ut 6. november. På lørdagens program står åpningen av utstillingen «Øyet som ser» klokken 13.00.

Stjørdal fotoklubb med jubileum

Ett år på overtid kan Stjørdal fotoklubb i helgen endelig feire sitt 10-årsjubileum. Markeringen skjer i form av en fotoutstilling på Sagatun grendahus, der tjue av klubbens medlemmer stiller ut og selger sine bilder. I tillegg byr de på fotokafé og portrettfotografering. Den offisielle åpningen er lørdag klokken 12.00, og varer til klokken 16.00.

Gratiskonsert med Wako

Mellom klokken 14.00 og 15.00 lørdag ettermiddag kan du få med jazzbandet Wako. Konserten er en del av konseptet Lørdagsvrimmel og er gratis.

Plateslipp

Ole Buan Øien slipper sitt tredje soloalbum «Ny dag», og i den forbindelse holder han konsert på Kimen Kulturhus klokken 19.00 lørdags kveld.

Oktoberfest ved Stokke Gård

Lørdag kveld arrangerer Stokke gård Oktoberfest. Arrangementet begynner klokken 18.30. Det vil være muligheter for å kjøpe blant annet brautwurst, sauerkrat og pretzel. Via sitt facebookarrangement lover de også god stemning og mye god drikke.

Søndag 31.10

Hallovenn

Flora Montessoriskole inviterer søndag til Hallovenn. Arrangementet er satt til mellom klokken 14.00 – 17.00, og beskriver som et koselig alternativ til Halloween. Det vil bli servering og aktiviteter.

Arrangementet koster 50 kroner.

Poesikonsert

I forbindelse med «Lys og refleks» kommer Guro Skottene og Sebastian Perreau til Midtsandtangen klokken 18.00 søndag, for å holde poesikonsert. Arrangementet foregår i det gule Verkstedbygget, og billettene koster 200 kroner. Skottene leser egne dikt, mens Perrau spiller jazzimprovisasjon på piano.

Blå musikk

Sangkorene Kor-Nelius og Songlaget Bygdaljom ønsker varmt velkommen til konserten «Blå høstkonsert», søndag kveld klokken 18.00. Konserten inneholder et bredt repertoar med alt fra afrikanske vuggesanger til reggie. Med seg på laget har de fått med seg bandet Heimbakt.

Tre elefanter i rommet

Komiker trioen Schøyen, Skåber & Cess kommer søndag kveld med suksessforestillingen «Tre elefanter i rommet». Showet begynner klokken 19.00 og selges unummerert.