Den populære trekkspilleren og vokalisten i Arnsteins døde 20. april i år, 72 år gammel. Arnstein Moen startet gammeldansorkesteret i 1975.

Førstkommende fredag blir det avholdt en minnekonsert i B. Langseth Arena i Selbu hvor Moen skal hedres.

- Arnstein Moen har betydd svært mye og var veldig populær i Selbu – helt til siste slutt. Fra han fikk sitt første trekkspill i 7-8-årsalderen, har han reist land og strand rundt på større og mindre arrangement, deriblant flere turneer i USA, sier Karin Eidem Rønning, som kjente Moen gjennom hele livet både som nabo og klassekamerat.

Flere medvirkende

Medvirkende aktører på konserten er Arnsteins venner, PA Røstad Orkester, Tømmerdalens, Ole Bjarnes, Jan Borseths, Heimdal Spelmannslag, Jan Erik Steen, Elvetuns og Mari Eggens kvintett. Konferansier er Erik Forfod.

Rønning forteller at det er solgt nærmere 300 billetter til konserten, men at det er plass til flere. Billett kan kjøpes på billettbestillinger.no eller ved inngangen før konserten.

- Vi forventer bortimot 400 på konserten. På konserten får publikum også et minnehefte om vår egen «Supermann» fra Selbustrand, sier hun.

Overskuddet fra konserten skal gå til Framheim samfunnshus, Vardebu skihytte og Selbustrand skispor.