Det er med Adam Douglas og hans musikere som kulturlivet ellers, utfordrende med smittevern og avlyste konserter. Nå gleder han og musikerne seg derimot til å holde konsert i Kimen kulturhus i Stjørdal onsdag 10. mars. Bandet vil også presentere flere nye låter spilt inn siste halvår 2020.

Gjensyn med Kimen

- Vi har spilt i Kimen en gang tidligere og kulturhuset med Storsalen er virkelig et flott sted å møte vårt publikum. Etter mange avlysninger og sparsomt med spillejobber, gleder vi oss nå stort til å besøke Stjørdal. Målet vårt var å spille inn vår nye plate i USA i 2020, men innspilling måtte skje i studio i Oslo. Resultatene synes vi har blitt bra og målet på sikt er utgivelse av hele 12 nye låter, sier Adam Douglas som tar med seg fem musikere på scenen med blåserekke og full pakke i Kimen.

Når Adam Douglas har skrevet tekster til sin nye plate har tankene gått tilbake til hans eget liv. Adam har vært på søken etter de viktige tingene i livet. Hva disse innebærer og hvilken viktig lærdom som bør læres bort til våre barn, har gitt Adam og bandet flere nye sangtekster med gode poenger. Som barnefar og med norsk-amerikansk bakgrunn, føler Adam at en milepæl nærmer seg i alder. Det er store kontraster mellom Oklahoma og hans adresse Harestua på Hadeland.

Midlivserfaringer

- Når jeg neste måned fyller 40 år, har den nye platen flere preg av mine «midtlivserfaringer», sier Adam Douglas. Som den yngste i bandet i USA, måtte han beherske tekster og gitarspill. I mer voksen alder leverer han en blandet bredde musikk med innslag fra soul, gospel, blues og country til rock n roll i sine låtvalg. Yngstemann i bandet den gang har blitt godt mottatt av det norske publikum. Mange fikk oppleve hans julekonsert i fjor.

- Vil publikum i Kimen få oppleve noen kjente låter sammen med de nye?

- Det blir en fin konsertmiks også med kjente låter. Flere av de nye låtene vi har spilt inn i studio andre halvår 2020, og som så langt er utgitt kun i fem singler, skal også fremføres den 10. mars i Stjørdal. Vi gleder oss stort til å møte publikum i Kimen kulturhus, sier Adam Douglas.