- Vi har folk på jobb og nattevakter i Storvika i hele vår spilleperiode. Han opplevde det som ekkelt men var opplært til å ikke gå i konfrontasjon ved slike tilfeller, kun ta kontakt med politiet, sier Thorunn Wigdahl, produsent og regissør for storoppsetningen i Storvika.

Les også: Snart står de på scenen i Storvika

Det var like etter klokken 0300 i natt at politiet fikk beskjed om et innbrudd, og noen timer senere var to unge menn pågrepet for ugjerningen.

Les også: To unge menn er pågrepet etter Storvika-innbrudd

- Vi har nattevakter primært for å overvåke strømtilførselen til det tekniske utstyret vårt, men vi er likevel meget godt forberedt på slike tilfeller. Hendelsen i natt ble håndtert helt korrekt av vår ansatt, sier Wikdahl, ved Yggdrasil Teater.

Hun ønsker å presisere følgende:

- Yggdrasil Teater har ingen tilknytning med kiosken, vi er kun leietakere i "Litjvika" i Storvika,. Så sånn sett var det også litt flaks at vi har disse vaktrundene tett på kiosken, og på den måten ble det forhindret muligens større hærverk. Vi setter nå opp mer lys i området og har allerede bedt om mer tilstedeværelse av Politiet, sier hun.