Etter en lang rekke med julekonserter i Kimen kulturhus, er det Stjørdals store trompettalent Ola Lauvås som har årets siste førjulskonsert. Torsdag kveld står han i front for sin helt egne julekonsert i Stjørdal kirke. Men han står slett ikke alene. 23-åringen har nemlig med seg meget drevne karer i bandet; Arne Skognes på perkusjon, Jan Inge Tjørhom på bass og John Oddstein Aune på gitar. Og ikke minst har han med seg 20-åringen Liv Ellen Rønning.

- Liv Ellen har jeg spilt en del sammen med gjennom årene. Hun er helt rå til å synge. Da hun startet på musikklinja ved Ole Vig videregående skole fikk jeg virkelig høre det, sier Ola Lauvås.

Ola Lauvås har i en årrekke vært et stort trompettalent. Dette utvikler han nå i Englands tredje største by, Leeds. Nå er det imidlertid juleferie og Lauvås og hans medmusikanter har alt klappet og klart til torsdag kveld.

- Det blir julesanger og -salmer som de fleste kjenner fra før, men de blir nok framført på en litt ny måte, sier Ola Lauvås. Selvsagt har han funnet plass på spillelisten til den aller fineste julesangen han vet av. For svaret på hva som er julesangfavoritten kommer umiddelbart.

- Nordnorsk julesalme. Uten tvil, sier Ola Lauvås.