VM-komiteen ønsker å fri til en større bredde av publikum under VM Rallycross in Hell 2019.

- Dette skal være et familiearrangement, hvor alle skal trives, oppleve spenning, treffe verdensstjerner innen motorsport, og andre kjendiser,  forteller Annette Jensen, som er daglig leder for HellRX.

Det gjør at det skjer mer enn bare bilkjøring.

- Vi har flere spennende opplevelser rundt VM-arrangementet. I år har vi hentet inn en av deltakerne fra årets Melodi Grand Prix Junior, nemlig Alfred Larsen fra Trondheim. Underveis i VM-helga vil han synge sangen «Du e så fin» på Lånkebanen. Sangen har han har skrevet selv. Det blir derfor ekstra spennende i kveld for da er det finale i MGPjr, sier Annette Jensen.

MGPjr-finalen arrangeres i Telenor Arena lørdag kveld, og denne sendes direkte på NRK i kveld.

Etter MGPjr håper Alfred at han får mange fine spilleoppdrag og kan lage mange flere låter. Å få komme til Lånkebanen er et fint spilleoppdrag for 13-åringen.

- Det synes jeg er innmari kult! Jeg gleder meg skikkelig til å synge for folk og se løpene på Lånkebanen, uttaler Alfred Larsen.

- Det er også mye annet spennende som skjer på Lånkebanen under VM, som vi håper faller i smak for den yngre garde. Her vil vi nevne André Villas show, autografskriving hvor alle kan møte verdensstjernene, maskoter som vandrer blant publikum og Monster Energy-show fra Monster-riggen. Sett av helga, kjøp billett, og kom på VM Rallycross in Hell 2019, 15. og 16. juni, oppfordrer Annette Jensen.