Låten har fått navnet «No more time to dream» og ble sluppet fredag 18. juni. I en pressemelding beskriver artisten selv låten som en fengende country/blues-låt, som handler om å ta bilen fatt en flott sommerdag og etterlate alle bekymringer hjemme.

- Det er en del låter som gir meg følelsen av frihet, for meg er dette en sånn låt, forteller artisten til Stjørdals-Nytt.

Country og Blues

Løvø forteller at hun har tenkt på å gi ut egne låter en god stund, men det var først når covid-19 pandemien stilnet livescenen at artisten skjønte at tiden var moden for å gi ut noe originalt.

- Jeg har jobbet en del med disse låtene i studio tidligere, men fant ikke helt formen. Men da korona kom, tenke jeg at tiden var inne. Jeg nærmer jo meg femti år, så jeg måtte begynne hvis jeg skulle få ut noe, sier hun.

Sjangervalget falt på country/blues, et naturlig valg for den erfarne coverartisten.

- Jeg er jo oppvokst med country og har hørt mye på det gjennom tidene. De siste årene har jeg spilt mye blues, og opptred både på Hell- og Nidaros Blues. Jeg føler disse sjangerne er mest meg, forklarer Løvø.

Spennende prosess

Låten har hun produsert og spilt inn selv i eget hjem, der hun og samboeren John Oddstein Aune har studio. Løvø forteller at det har vært en spennende prosess.

- Jeg er ikke noe spesielt instrumental, jeg klunker litt på et piano, men jeg har ikke så mye forhold til akkorder, forteller Løvø og avslører at prosessen innebar en noe kreativ måte å få formidlet hvordan hun ønsket at melodien skulle være.

- Jeg synger på telefonen min, også får jeg samboeren min som er gitarist, til å få det på plass. Jeg hører i mitt eget hode hvordan låten skal høres ut, men så skal det også overføres til andre hoder. Det var veldig interessant og ikke alltid like enkelt, men nå er vi i mål, ler hun.

Ny låt på vei

Hun forteller at hun allerede har fått god respons på at hun skal gi ut låt, men er spent på hvordan den blir mottatt.

- Jeg tar det hele med fatning, det viktigste for meg er å få gjort det, men jeg håper jo selvfølgelig at folk liker den, sier Løvø.

I tillegg til samboer John Oddstein har hun med seg Jan Inge Tjørhom på bass, Arne Skognes på slagverk og Arnstein Græsli på munnspill. På sikt er planen å gi ut et helt album.

- Jeg har ikke tenkt at det skal gå så veldig lang tid til neste singel, men når albumet kommer er usikkert, der tror jeg vi snakker nærmere neste år. Det er mye som spiller inn i en sånn prosess, men jeg har en god del låter klare, så vi føler vi er godt i gang, smiler Løvø.