Da Seniorforum tidligere i år annonserte sin første jubileumsforestilling tidligere i høst, ble billettene revet ut av hyllene. Den gang hadde forestillingen en begrensning på 250 billetter, men nå som man har lettet på restriksjonene kan Seniorforum åpne opp for at enda flere får mulighet til å være med på tiårsjubileet.

- Fortsatt ledige plasser

- Storsalen på Kimen er åpnet opp for over 500 gjester, dermed er det plass til enda flere på konsertene. Det er enda noen ledige plasser, så det er bare å sikre seg billett, forteller leder i Stjørdal Seniorforum Ole Myrbekk.

Jubileumskonserten holdes den 8. oktober, med to planlagte forestillinger.

- Mye god underholdning

Myrbekk forteller videre at det er mye god underholdning som vil bli presentert under fredagens feiring, og programmet inneholder blant andre komiker Terje Stamnes, Jolley Jumper & Big Moe fra Blues in Hell, Stjørdal Seniorvarieté, Autumn Leaves, Flex og Lars Eggen fra Opera Trøndelag. Viggo Valle vil lose publikum igjennom forestillingen som konferansier.

- Det er et meget bra program, sier Myrbekk og legger til:

- At storsalen i Kimen nå er åpnet for full sal er meget gledelig, og vi opprettholder selvfølgelig begge forestillingene. Så her er det bare å velge den som skulle passe best.