Nå var det endelig anledning for et 50-talls publikummere å overvære en konsert med Dameavdelingen. Søndag kveld ble det konsert. Her fikk man høre vakker solosang, firstemt sang og låtvalg som gjerne hører advent og julen til. Den urfremførte sangen «Tanker om jul» er skrevet av kormedlem May Edel Raaen og tonesatt av dirigent i koret Elen Trine Furunes.

Dameavdelingen er et kor med mye erfaring og har også noen nye medlemmer med. Den naturlige stemmeprakten bar godt i kirka ved de mange sangvalgene. «Selmas sang» og «Deilig er jorden/ Eatnemen Vuelie» ble også vakkert levert. Dirigent Elen assisterte på piano ved noen sanger, solist Bjørg Hildur J. Ebbesen delte «Julestjerne» helt på egen hånd. «Nordnorsk julesalme» og «Romjulsdrøm» ble delt.

Koret er godt samstemt i fremføringene, de greier å få publikum med på sangreisen og vi håper å høre mer fra dette koret i tiden som kommer. Dette ble virkelig «Et lys i mot mørketida», som også ble fremført. Et tankefullt dikt fra Meldal ble lest av Solfrid Græsli. Ivar Haugen og Kjersti Vist Heide sin «Julestjerne eld» avsluttet konserten i advent.