4. mai var det premiere på Jernteppet Teaterlags forestilling Boeing, boeing – Trondheim lufthavn Værnes. I overkant av 800 publikummere har allerede fått med seg forviklingskomedien som ble spilt både i Kimen kulturhus i Stjørdal og Bruket kulturhus i Malvik. Fikk du ikke med deg forestillingen får du en ny sjanse når forestillingen settes opp på ny lørdag 26. mai, denne gangen i Olavshallen.

- Sist gang vi satte opp en forestilling skrev kulturanmelderen i Adresseavisen at Jernteppet burde inviteres til Trondheim snarest, sier leder i Jernteppet Teaterlag, Tomas Woldseth.

- Direktør ved Olavshallen, Bjørgvin Thorsteinsson, likte også det han så, og dermed ble det til at vi for første gang kan sette opp forestilling også i Trondheim.

Jernteppet Teaterlag består av aktører fra både Lånkerevyen, Skatvalsrevyen og Kvitter fra Knotten. Teaterlaget hadde sin første oppsetting i 2013 og har siden den gang spesialisert seg på farse og forviklingskomikk.

Boeing, boeing er en velkjent komedie skrevet av den franske dramatikeren Marc Cameloetti, men i Jernteppets versjon er innholdet modernisert og handlingen lagt til Stjørdal. Caroline Reitan Røkke Witzøe, en av Stjørdals mest velstående kvinner, er forlovet med tre piloter på en gang. Med god hjelp av Carolines butler håndteres dette lett som bare det, men når alle tre pilotene lander på Værnes samtidig, står hun overfor et tredobbelt problem.

Ninni Kristine Austad har regi, mens rollene trakteres av Anna Moen, Rolf Fiskvik, Pål Thyholt, Aina Kristiansen, Terje Stamnes og Tomas Woldseth.