Tirsdag 29. mai setter Cirkus Arnardo opp sitt telt for aller første gang i Hegra. Forestillingen er enda mer lokalt bestemt på Sona Camping klokka 18.00. At Sona og Hegra får sirkusbesøk er i seg selv noe helt utenom det vanlige. Ekstra spesielt blir det når et TV-team fra NRK med «Norge Rundt»-programleder Stian Sjursen Takle i spissen skal tilbringe hele tirsdagen sammen med Cirkus Arnardo på Sona Camping.

Cirkus Arnardo vil være rammen som «Norge Rundt» lager sin neste sending rundt. Det skal også lages opptak under selve forestillingen på kvelden.

- Vi synes det er stor stas at «Norge Rundt» kommer til oss, sier daglig leder Are Arnardo.

- Programlederen skal til og med debutere som sirkusartist, så dette blir virkelig en NRK-toppet forestilling. At det skjer nettopp i Sona er ekstra hyggelig, ettersom dette samtidig blir vårt første besøk i bygda, sier Are Arnardo, som er tredje generasjon i Norges mest kjente sirkusfamilie.

Programleder Stian Sjursen Takle og «Norge Rundt»-teamet vil allerede mandag være på plass hos Cirkus Arnardo i Meråker for å forberede tirsdagens opptak.

- Det blir veldig kjekt å komme til Cirkus Arnardo og kunne vise hverdagslivet bakom kulissene, sier Stian Sjursen Takle, programleder i «Norge Rundt».

- Jeg synes det blir interessant å kunne vise TV-seerne den daglige rytmen på sirkusplassen fra morgen til kveld. Og om møtene med publikum på stedene som sirkuset kommer til.