Stjørdals-Blink fikk en kjempeåpning i lokaloppgjøret mot Levanger lørdag ettermiddag. Kommunikasjonssvikt i Levanger-forsvaret ga Mats Lillebo muligheten og storscoreren kriget ballen i mål allerede etter tre minutter. (Artikkelen fortsetter under bildet!)

Mats Lillebo (t.h.) har nettopp sendt Blink i føringen og feirer sammen med Sondre Hopmark Stokke.

Blink kontrollerte nesten samtlige av de første 45 minuttene, og det var spilt bare 13 minutter da Sander Erik Kartum fikk lade venstreslegga fullstendig upresset på drøyt 20 meter. Det gjør man ikke ustraffet, og lånkbyggen doblet til 2-0.

Hele førsteomgangen var det Blink som virket hvassest, og Levanger var ikke i nærheten av noe før Blink-kaptein Vegard Fiske ga bort ett reduseringsmål like før pause. Blink var opptatt av å holde ballen i laget, og Fiske skulle spille ballen enkelt tilbake til keeper Nicklas Frenderup men spilte den i sine egne føtter slik at Badr Rahhaoui kunne snappe den opp og sette den i mål.

Andreomgangen ble en stillingskrig der Levanger var mest aggressive i starten, men det ble Stjørdals-Blink som fikk sin tredje og viktige scoring. Et praktfullt mottak og et ike praktfullt skudd fra Sondre Sørløkk sendte Blink til himmels.

Men dramatikken var ikke over, og særlig dramatisk var det da dommer først godkjente, men senere annullerte en Levanger-redusering til 2-3. På overtid ble også Levanger-kaptein Didrik Ziabi Sereba utvist etter en tofotstakling av Blinks innbytter Anders Nygaard. Dommer Martin Berg fra Hunstad, som hadde en travel ettermiddag i Levanger, dro opp det røde kortet, mens Nygaard etterhvert kom seg på beina.

Dermed er Blink fortsatt i førersetet tre serierunder før slutt. Neste søndag blir det storkamp når den gamle kjempe Fredrikstad kommer til Blinkbanen.